Despre CS Tunari

Clubul Sportiv Tunari, organizație de drept public înființată prin Hotărâre a Consiliului Local Tunari, are ca obiect principal de activitate, stabilit prin hotărârea de înființare, selecţia şi pregătirea sportivilor, participarea acestora la competiţii sportive interne şi internaţionale şi atingerea performanţelor sportive.

În prezent, în cadrul Clubului Sportiv Tunari, activează 5 secții sportive: Box, Columbofie, Echitație, Fotbal și Handbal.

Baza de pregătire a sportivilor Clubului Sportiv Tunari este constituită din Stadionul Tunari din strada Mihai Eminescu 15, Teren de Antrenament din Cartierul Tineretului, Teren de Antrenament din zona Parc și Sala de Sport din strada Mihai Eminescu 3. Insfrastructura sportivă de care beneficiază Clubul Sportiv Tunari este primită în folosință gratuită de la Consiliul Local Tunari.

Resursele financiare necesare desfășurării activității Clubului Sportiv Tunari sunt asigurate în mare măsură de Consiliul Local Tunari și Primăria Tunari. în completatea bugetului, Clubul Sportiv Tunari dispune de fonduri proprii dar și de sponsorizări.

https://cstunari.ro/wp-content/uploads/2022/09/ECHIPA-scaled.jpg

ȚI-AI DORI SĂ FACI PARTE DIN COMUNITATEA CS TUNARI?

jos png

Club Sportiv Tunari este o organizație sportivă de drept public cu sediul în Str. Mihai Eminescu nr. 15, Tunari

© CS Tunari. All rights reserved.